LAR løsninger –
separering af spildevand og regnvand

LAR løsninger til privat & erhverv

De mange klimaforandringer, gamle kloaknetværk og en stigende vækst i befolkningen har medført, at flere og flere kloaknetværk ofte overbelastes, og der sker oversvømmelser. Et effektivt middel til at afhjælpe dette problem er LAR løsninger – også kaldt kloakseparering. Dette er heldigvis noget, vi kan hjælpe med hos Just Anlæg og Kloak. Vores dygtige og kompetente, autoriserede kloakmestre har stor erfaring med professionelle LAR løsninger til både erhverv og privat i Odense og omegn.

Lader du Just Anlæg og Kloak hjælpe dig med LAR løsninger, kan du være sikker på et kloakfirma, der vægter kvalitet, god service og solidt håndværk højt. Det er din garanti for kyndig sparring i forbindelse med LAR løsninger, samt et korrekt udført arbejde. 

 

Separering af spildevand og regnvand med effektive LAR løsninger

LAR løsninger bruges til at undgå overbelastede kloaknetværk, der i sidste ende kan føre til oversvømmelse både på terræn og i kældre. I dag findes der et væld af LAR løsninger til forskellige formål, så der er en løsning, der passer til enhver type opgave. Hos Just Anlæg og Kloak har vi mange års erfaring med forskellige LAR løsninger, så vi kan sikre dig den bedste og mest optimale løsning til dit behov. Uanset din opgave sørger vi for en effektiv og holdbar løsning. Hos os har du også mulighed for at få et tilskud til kloakseparering på din grund.

LAR løsninger dækker over lokal afledning af regnvand, som foregår ved, at regnvandet på din grund ledes ud til en sø eller et regnbed, så du undgår oversvømmelser. En LAR løsning kan også foretages på andre måder blandt andet ved separatkloakering, hvor der foretages en adskillelse af regnvand og spildevand. Det betyder, at de to adskilles til hver deres kloakledning. Separering af spildevand og regnvand er ikke kun en metode til at undgå oversvømmelser, men er også til stor gavn for miljøet og renseanlæggene.

Hos Just Anlæg og Kloak kan vi også hjælpe med andre former for LAR løsninger, så du er garanteret en løsning, der passer bedst til dig. Blandt andet kan vi udover separering af spildevand og regnvand tilbyde følgende LAR løsninger:

 

  • Faskiner
  • Omfangsdræn
  • Nedsivning af regnvand
  • Forsinkelsesbassiner
lar løsninger

LAR løsninger med mærkbare resultater

Hvad end det drejer sig om kloakseparering eller LAR løsninger med faskiner, kan vi hos Just Anlæg og Kloak garantere dig den rette løsning til opgaven. Vores erfarne medarbejdere sørger for, at arbejdet bliver gjort ordentligt, så du kan være sikker på et godt og holdbart resultat. Du kan derfor trygt lade os klare opgaven.

Når det kommer til LAR løsninger, kan prisen variere meget, alt efter hvilken type løsning der er tale om. Ofte vil prisen dog lægge et sted mellem 20.000 og 50.000 kroner. Da der her er tale om en klimatilpasning, kan du som grundejer få en økonomisk tilskudsordning til etablering af LAR løsninger – uanset hvilken type der er tale om.

Er du interesseret i at høre mere om vores LAR løsninger eller din mulighed for en tilskudsordning, er du altid velkommen til at kontakte os på enten 31 58 18 11 eller på aj@justanlaeg.dk.