Havekonsulent

Havekonsulent til din fynske have

Hos Just Anlæg & Kloak sætter vi en ære i glade kunder, og vi går ret langt for at opnå lige netop dette. Faktisk går vi så langt, at vi helst ender hjemme i din baghave, hvor du med kyndig hjælp fra  vores havekonsulent kan få et bud på, hvordan netop din drømmehave udformes på allerbedste vis. Vi elsker at være med i tilblivelsen af drømmehaver, og din er selvfølgelig ingen undtagelse. Derfor vil vores skarpe havekonsulent hellere end gerne besøge dig og din have, så du med inputs og ro i sindet kan nærme dig ønskehaven. Hos Just Anlæg & Kloak er vi et stærkt team af havekonsulenter, som holder til midt på Fyn, 1 time og 40 minutter fra henholdsvis Århus og københavn og vi aflægger således hellere end gerne fine haver et vejledende visit.

Over 15 års erfaring lige hjem i baghaven

Herlige haver er en af vores hjertesager, og derfor mener vi, at den rette haverådgivning er et must, hvis man står overfor at skulle give sin have en makeover. Vi har mere end 15 års erfaring med anlægning af haver på Fyn og Sjælland med os i rygsækken, og med et fagprofessionelt kartotek, der tæller alt fra brolæggere og anlægsgartnere til havekonsulenter og syn- og skønsmand og aut. kloakmestre, vil vi selv mene, at vi er ret godt dækket ind, når det kommer til rådgivningen af lige netop din have. Vores erfaring med anlægsarbejde samt passionen for haver skal selvfølgelig ikke gå din næse forbi, og derfor gør vi vores ypperste for at opfylde vores kunders behov.

Ideelle idéer for 2500 kr.

Med intentionen om at være den skarpeste haverådgiver på markedet – med de dertilhørende gladeste havekunder selvfølgelig – tilbyder vi hos Just Anlæg & Kloak at aflægge dig og din have et professionelt og kvalitetsbevidst visit for 2500 kr. såfremt at det er 45 minutter fra firmaadressen, efterfølgende vil du modtage en skitsetegning.

Et besøg fra Just Anlæg & Kloak vil inkludere skarp vejledning og sparring samt idéer og inspiration til, hvordan netop din have opnår den bedst mulige udformning.

Derudover vil vores havekonsulent ligeledes gennemtjekke eventuelle tilbud, der måtte ligge fra anlægsgartneren, mod et honorar. På dén måde sikrer vi, at ingen fejl og mangler overses i forbindelse med anlægningen af jeres drømmehave, så I på tryg og tilfredshedsmæssig vis kan få sat gang i anlægningsprocessen.

 

Anlægsgartner

Bindeleddet mellem anlægsgartner og havearkitekt

Da det hos Just Anlæg & Kloak boomer med erfaring og kompetencer inden for haverådgivning, er vi din sikre vej mod et gennemført og kvalitetssikret resultat for din have. Så står du i en situation, hvor din have skal have noget fornyelse, eller skal den bygges op fra bunden af, så er vi hos Just Anlæg & Kloak din parate sparringspartner. Og med styr på anlægningen af haver samt de forbehold, der må tages herved, såsom underjordiske vandforhold og ledninger, er vi det perfekte bindeled mellem anlægsgartneren og havearkitekten, som sikrer, at drømmene og realiteterne kan gå hånd i hånd i anlægningen af din have. Så har du haven og drømmen, så står vi klar med idéerne og kompetencerne til at forvandle din havedrøm til virkelighed.