Kloakmester i Odense

Få hjælp fra et erfarent kloakfirma 

Just Anlæg og Kloak er et erfarent anlægs- og kloakfirma, der beskæftiger sig med alt inden for brolægning, nyanlæg og kloakarbejde for både private og til erhverv. Vi har mange års erfaring inden for branchen, hvorfor vi også har kompetencerne og ekspertisen til at sikre dig en professionel løsning til din opgave. Som autoriseret kloakfirma kan vi løfte enhver type kloakservice, hvor vi garanterer et godt og holdbart resultat hver gang.

Vores kloakmester har base i Odense kommune, hvorfra vi altid står klar til at rykke hurtigt ud og løse kloakproblemer af enhver karakter, ligesom vi også kan hjælpe med enhver type opgave inden for anlæg og brolægning. Uanset din opgave er du med Just Anlæg og Kloak som dit anlægs- og kloakfirma garanteret en solid og dygtig samarbejdspartner.

Kompetent kloakmester og anlægsgartner

Hos Just Anlæg og Kloak er et autoriseret kloakfirma og er blandt andet også medlem af både Danske Anlægsgartnere og Byggeriet kvalitetskontrol. Det er din garanti for godt håndværk og arbejde af højeste kvalitet. Vores anlægsgartner og kloakmester går aldrig på kompromis med kvaliteten af deres arbejde, hvorfor vi også vægter vores faglighed højt, så vores kloakmester og anlægsgartner kan sikre dig et resultat, hvor håndværket er i orden og arbejdet korrekt udført. Vi er først tilfredse, når du er tilfreds.

Derfor tager vi også altid udgangspunkt i dine specifikke ønsker og behov til anlægs- og kloakarbejdet, så vi kan sikre dig den bedst mulige løsning til opgaven. Det gør vi blandt andet gennem en god og grundig service samt en tæt dialog mellem dig og vores kloakmester eller anlægsgartner, så vi sammen finder den rette løsning. Vi varetager alle opgaver inden for brolægning og anlæg, ligesom vi også tilbyder en lang række løsninger inden for kloakarbejde, herunder blandt andet:

  • TV-inspektion
  • Sandfangsbrønd/spulebrønd
  • Rottebekæmpelse
  • Etablering af faskiner

Hvad end det drejer sig om anlægsarbejde eller kloakservice, vil du altid blive mødt af professionelle og kompetente fagfolk, der brænder for deres fag og for at sikre dig kvalitetssikre resultater, der imødekommer dine behov. Vi bestræber os på at være din foretrukne anlægsgartner og kloakmester, hvorfor vi stræber efter at levere til den aftalte tid og pris.

kloakmester

Søger du en erfaren anlægsgartner og kloakmester?

Så kan du trygt vælge Just Anlæg og Kloak som din kloakmester og anlægsgartner. Her er du garanteret en erfaren og kompetent kloakmand til kloakarbejdet såvel som en dygtig og kreativ anlægsgartner. Vores anlægsgartner og kloakmester sørger for en helhedsorienteret løsning, der skræddersyes til netop dine behov, så du er sikker på et resultat, der både holder i mange år, og som du bliver glad for. Vi tager også løbende kurser, så vi hele tiden kan holde os opdaterede på, hvad der sker inden for vores felt, så du altid er garanteret den bedst mulige service hos os.

Er du interesseret i at høre mere om vores priser, og hvordan vores kloakmester eller anlægsgartner kan hjælpe dig? Så er du velkommen til at kontakte vores anlægsgartner og kloakmester på 31 58 18 11 eller på info@justanlaeg.dk.

Er du interesseret i at se, hvad du kan få i håndværkerfradag, kan dette ses på https://www.haandvaerkerfradrag.dk/.