Syn og skønsmand på Fyn

Syn og skønsmand i Odense & omegn

Søger du en syn og skønsmand inden for både anlægsgartner- og kloakfaget? Så kan du trygt vælge Just Anlæg og Kloak i Blommenslyst til din opgave inden for syn og skøn. Her er du garanteret en veluddannet og professionel skønsmand, der står klar til at varetage din opgave.

Vi fungerer som din syn og skønsmand i tilfælde, hvor der er behov for en uvildig fagperson til at besigtige og vurdere forholdene omkring en sag inden for anlæg og kloak, hvor arbejdet ikke lever op til forventningerne eller den indgåede aftale.

 

Hvad er en syn og skønsmand?

I sager, der er endt i uenigheder om det udførte arbejde og den indgåede aftale, er der ofte behov for en faguddannet person til syn og skøn, der uvildigt og upartisk over for begge parter kan foretage en grundig vurdering og besigtigelse af den pågældende sag.

Det betyder også, at syn og skønsmanden skal have en høj faglig ekspertise inden for det givne område.

Som syn og skønsmand hjælper vi ikke kun med at foretage en vurdering eller besigtigelse af den pågældende sag, men vi kan også hjælpe med at undersøge sagen yderligere.

Dette kan blandt andet indebære at lave forundersøgelser og udarbejde et skønsskema, der kan give svar på konkrete spørgsmål, som afdækker sagen til fulde. Dertil kan vi som syn og skønsmand også hjælpe med at få løst sagens knudepunkt ved at udarbejde en rapport, der kan bruges som belæg for sagen. Og med vores ekspertise inden for området kan du her være sikker på, at alle relevante forhold og de tekniske detaljer er på plads og gjort rede for, så du er klædt bedst muligt på til at argumentere for din sag, når du vælger os.

syn og skønsmand

En skarp og grundig syn og skønsmand til din opgave

Med Just Anlæg og Kloak som din syn og skønsmand er du garanteret en professionel, skarp og grundig samarbejdspartner, der har en høj faglig viden og ikke mindst den nødvendige ekspertise inden for området. På den måde kan vi garantere dig en syn og skønsmand, der ved, hvad det drejer sig om, så vi bedst muligt kan løfte opgaven.

De sager, vi hjælper med, kan omhandle alt lige fra brolægnings- og belægningsarbejde over bundopbygning til nyanlæg. Uanset sagens omfang hjælper vi med at skabe et overblik over sagen, stille de rigtige spørgsmål og derved hjælpe begge parter til at nå til enighed i sagen eller få opfyldt den indgåede aftale.

Har du brug for en syn og skønsmand?

Står du i en situation, hvor den indgåede aftale mellem dig og et anlægs- eller kloakfirma ikke er blevet indfriet, og har du brug for en uvildig syn og skønsmand til at vurdere og undersøge sagen nærmere? Så står vi hos Just Anlæg og Kloak klar til at hjælpe.

Er du interesseret i at høre mere om vores priser, eller har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at kontakte vores syn og skønsmand på enten aj@justanlaeg.dk eller på 31 58 18 11.