Omfangsdræn

Etablering af omfangsdræn

Hvis du har problemer med oversvømmelser på din grund eller oplever problemer med fugt i kælderen, kan et omfangsdræn være den rette løsning. Hos Just Anlæg og Kloak har vi stor erfaring med enhver form for kloakservice og kloakarbejde, hvorfor vores autoriserede kloakmestre også kan hjælpe dig med etablering af omfangsdræn. Vi sørger for en professionel og effektiv løsning, der sikrer dig det bedst mulige resultat, så du ikke længere behøver at bekymre dig om en fugtig kælder eller risiko for oversvømmelse.

Hos Just Anlæg og Kloak har vi mange års erfaring inden for branchen og har hjulpet både private såvel som virksomheder med små og store opgaver inden for kloakarbejde og etablering af omfangsdræn i Odense kommune og omegn – og vi står også klar til at hjælpe dig med din opgave.

 

Hvad er et omfangsdræn?

Et omfangsdræn er et system, der har til formål at lede vandet væk fra din bolig og i stedet føre det hen til at afløbssystem via en brønd. Systemet består af rør med huller i, som sørger for at suge den overskydende vand ud af jorden, som via en sandfangsbrønd ledes væk og hen til et andet vandsystem. Herigennem kan det overskydende vand ledes væk fra bygningen eller boligen, så det ikke trænger ind i ydermure eller fundamentet.

I forbindelse med etablering af omfangsdræn er det altid vigtigt, at der tages hensyn til både afstand fra din bolig og dybden, så der ikke sker skader på huset, når omfangsdrænet skal graves ud. Derfor er det også vigtigt at lade en autoriseret kloakmester foretage etablering af omfangsdræn, da de kender alle foranstaltninger og sikringer i forbindelse med både udgravning og etablering heraf.

Hos Just Anlæg og Kloak har vi stor erfaring med opgaver inden for opbygning af omfangsdræn, hvorfor vi også kan hjælpe dig med en professionel løsning, hvor arbejdet er udført korrekt.

omfangsdræn

Hvad koster et omfangsdræn?

Når det kommer til udgravning til og etablering af omfangsdræn, er der mange faktorer, der har indvirkning på, hvor kompliceret opgaven er. Derfor vil prisen for nyt omfangsdræn også variere fra opgave til opgave, hvorfor det ikke er muligt at komme med en konkret pris på netop din opgave.

Dog vil prisen typisk befinde sig et sted mellem 5.000 og 10.000 kr. pr. meter, der skal etableres. Er du interesseret i at høre, hvor meget du kan få i håndværkerfradag, kan du se dette inde på https://www.haandvaerkerfradrag.dk/. Du er også altid velkommen til at kontakte os for nærmere info om vores priser på etablering af omfangsdræn på din grund.

Skal vi hjælpe med etablering af omfangsdræn?

Hos Just Anlæg og Kloak har vi fokus på kvalitet og vægter derfor både vores faglige viden og det gode håndværk højt, så vi kan sikre dig et holdbart resultat, hvor håndværket er i orden og arbejdet udført korrekt. Du kan derfor trygt lade os klare etablering af omfangsdræn på din grund. Her er du garanteret kompetente og dygtige medarbejder, der har fokus på at levere en løsning skræddersyet til dine behov.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med omfangsdræn? Så er du altid velkommen til at kontakte os på info@justanlaeg.dk eller på 31 58 18 11.