Støbning af gulv
til privat og erhverv

Står du og skal bygge nyt hus og skal have udført støbning af betongulv, så kan vi hos Just Anlæg og Kloak hjælpe. Vi har mange års erfaring med støbning af gulv, hvorfor vi har ekspertisen og kompetencerne til at sikre dig et flot og holdbart resultat. Vi er eksperter i støbe gulve og betongulve i huse og bygninger. Du kan derfor trygt lade os klare opgaven, hvad end det drejer sig om støbning af gulv eller støbning af betongulv.

Just Anlæg og Kloak har base i Blommenslyst, hvorfra vi hjælper virksomheder og private med små som store opgaver inden for støbning af gulv og støbning af betongulv. Så hvis du går med tanken om nyt gulv, hvor kvalitet og håndværk er i fokus, kan du roligt vælge os som samarbejdspartner til dit projekt.

 

Din professionelle samarbejdspartner til støbning af gulv

Hvis du går med drømmen om et gulv med de bedste og mest optimale forudsætninger for en lang levetid og holdbarhed, kan du med fordel lade os hjælpe med støbning af gulv. Vi kan varetage enhver opgave inden for eksempelvis støbning af betongulv, hvilket blandt andet også indebærer reparation af betongulv såvel som overfladebehandling af betongulv. Ingen opgave er for lille eller for stor til os, når det kommer til støbning af gulv.

For altid at kunne tilbyde vores kunder de bedste løsninger inden for støbning af gulv holder vi os løbende opdaterede på området gennem diverse kurser. På den måde kan du til enhver tid være sikker på at få kyndig rådgivning og vejledning i forbindelse med støbning af gulv, ligesom vi også kan sikre dig solide og flotte gulve, hvad end der er tale om betongulve eller en anden type støbning.

Med Just Anlæg og Kloak får du en kompetent samarbejdspartner, der sætter en ære i at levere et kvalitetsorienteret resultat, hvor håndværket til enhver tid er i orden. Her kan du være sikker på, at arbejdet er korrekt udført, så du får et resultat, der holder i lang tid. Uanset om det drejer sig om opbygning af betongulv, støbning af gulv eller noget helt tredje.

 

 

støbning af gulv

Vi kan blandt andet hjælpe med følgende i forbindelse med støbning:

  • Terrasse
  • Gangsti
  • Indkørsel
  • Trappe
  • Havebed
  • Støttemur

Uanset din opgave står vores dygtige team af medarbejdere klar til at hjælpe dig med en professionel løsning i forbindelse med støbning af gulv. Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og derfor får du hos os altid kvalitetsarbejde leveret til den aftalte tid og pris. Vi tager til enhver tid udgangspunkt i dine ønsker til arbejdet, så vi kan levere et resultat, der matcher dine behov.

Hvad koster støbning af gulv?

I forbindelse med støbning af gulv og støbning af betongulv afhænger prisen af den enkelte opgave, hvorforprisen også vil variere fra projekt til projekt. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for nærmere info om vores priser for nyt betongulv

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på støbning af gulv

Hos Just Anlæg og Kloak bestræber vi os altid på at levere en service i særklasse og en løsning af høj kvalitet. Derfor er den gode og tætte dialog mellem dig og os også i fokus, da vi tror på, at dette sikrer dig den bedst mulige løsning med et resultat, der er blevet, som du ønsker det. Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med støbning af gulv, er du velkommen til at kontakte os på 31581811 eller på info@justanlaeg.dk.