Kælderrenovering

Kælderrenovering i Odense og omegn

Hvis du gerne vil sikre din kælder bedst muligt mod fugt, vil det være en god ide at få foretaget en kælderrenovering. Og det kan vi hjælpe med hos Just Anlæg og Kloak. Vi har mange års erfaring med renovering af kælder, så du kan være helt tryg ved at lægge opgaven i vores hænder. Her bliver du mødt af professionelle og fagligt dygtige medarbejdere, der har kompetencerne til at udføre kælderrenovering af højeste kvalitet.

Så søger du et kompetent firma til at varetage din kælderrenovering, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har hjulpet private såvel som erhverv i både Odense og Svendborg samt resten af Fyn – og vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

 

Fordelene ved kælderrenovering

Idet kælderen fungerer som boligens fundament, er det vigtigt med en sund kælder uden fugt, som også er sikret mod oversvømmelser. Det er typisk kældre af ældre dato, som er dårligt isolerede og derved har en øget risiko for fugt eller oversvømmelse grundet gamle rør og afløb. I disse tilfælde kan det derfor være en rigtig god ide at få foretaget en kælderrenovering, som derved kan sikre din boligs fundament og give et langt bedre indeklima i kælderen og resten af boligen.

Renovering af kælderen har ikke kun en række sundhedsmæssige fordele i form af sikring mod fugt og derved også følgevirkninger som skimmelsvamp. En kælderrenovering er samtidig en fornuftig investering, der lader dig spare penge på længere sigt. For ved renovering af kælder kan du komme eventuelle fugtproblemer i forkøbet. Ligeledes kan en kælderrenovering også være med til at frigive flere kvadratmeter, som du kan udnytte på bedste vis. Og i sidste ende kan en kælderrenovering også være med til at øge din ejendoms værdi.

kælderrenovering

Kælderrenovering udført af dygtige fagfolk

Lader du Just Anlæg og Kloak stå for din kælderrenovering, kan du være helt sikker på et solidt og holdbart resultat. En gennemgribende kælderrenovering kræver ekspertise og faglighed, og det får du med os som samarbejdspartner til renovering af kælder. Vi sætter en stor ære i vores arbejde, hvorfor vi aldrig går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde eller vores service. Derfor sørger vi altid for en grundig løsning, hvor håndværket til enhver tid er i orden.

I forbindelse med kælderrenovering kan vi blandt andet hjælpe med følgende:

  • Omfangsdræn
  • Stikdræn
  • Opbakning af gulv
  • Bortkørsel og deponi af gulv
  • Isolering af sokkel
  • Isolering af gulv
  • Reetablering af gulv/støbning af gulv
  • Udgravning og understøbning af kælder
  • Udskiftning af afløb og gamle rør

I samme ombæring er det også muligt at få monteret og installeret toilet og bad i kælderen, skulle du være interesseret i dette. Vi sørger naturligvis for, at installation er udført i forhold til gældende krav m.m. i forbindelse med toilet og bad i kælder. Uanset din opgave i forbindelse med kælderrenovering så er du med Just Anlæg og Kloak som samarbejdspartner garanteret et professionelt firma, der sørger for, at arbejdet er korrekt udført. Din tilfredshed er vigtig for os, og derfor sørger vi altid for en skræddersyet løsning, så vi kan levere den helt rigtige løsning til din renovering af kælder.

dæksel

Kontakt os for uforpligtende tilbud på kælderrenovering

En kælderrenovering er et større projekt, der kræver professionelle fagfolk, der ved, hvad de laver. Det har vi helt styr på Just Anlæg og Kloak. Vil du gerne høre mere om dine muligheder for renovering af kælder, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på netop din kælderrenovering? Så kontakt os allerede i dag på enten aj@justanlaeg.dk eller på 31 58 18 11.

byggaranti
byggerietkvalitet